Parking facilities at the shopping centre Rathausgalerie Essen

Project description

Once the renovation work on the shopping centre “Rathausgalerie” was finished, the next step required was a comprehensive refurbishment and modernisation of the two adjoining car parks. The work has to be carried out during the day-to-day operation so that the number of visitors to the shopping centre is not reduced; at the same time any adverse effects for the potential shoppers must be kept to a minimum. A prerequisite for this is extensive preparatory planning and a detailed implementation of these plans.

Project data & facts

Categories Working
Developer Credit Suisse Asset Management
Constructions costs 6,5 Mio.
Construction period Juni 2010 bis November 2011
Our Services
  • General planning
  • Cost-efficiency calculation
Architect WW-AC

Go back