Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Tübingen – Car park

The accident clinic, BGU Tübingen wants to create more parking space on its grounds on Schnarrenbergstraße in Tübingen. In an extensive feasibility study the framework conditions and alternative possibilities were reviewed. The study is the basis for the further decisions of the project team and the starting point for advanced planning and construction stages.

  • CLIENT BGU Tübingen
  • YEAR 2016
  • WE DID Analysis / Property inventory,
    Ground plans, views and cross-sections (scale 1:200)
    for future use, Requirement analysis, Utilisation concept description,
    Cost estimate of total investment volume
    (cost categories 100 – 700; cost category level 2), for the the 1st -2nd construction phase
    Coordination of utilisation concept with the user
  • LOCATIONTübingen
  • STATUSFinished